Bramborové gnocchi se smetanovou rukolou
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3099 KJ
- sacharidy
- 86 g
- tuky
- 34 g
- bílkovina
- 21 g
- nasycené mastné kyseliny
- 21 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- sůl
- 2 g
- cukry
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- fosfor
- 309 mg
- draslík
- 295 mg
- vápník
- 62 mg
- hořčík
- 45 mg
- cholesterol
- 26 mg
- železo
- 2 mg
- sodík
- 1 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 1 kg bramborových noků
- 2 stroužky česneku
- 15 g másla
- Sůl
- Pepř
- 350 g rukoly
- 100 g parmazánu (v celku)
- 300 ml smetany (33%)
Postup:
- Bramborové gnocchi si uvaříme dle návodu.
- Mezitím si do pánve vložíme opravnou rukolu a na másle ji krátce podusíme.
- Po chvilce přidáme sůl, pepř, česnek a smetanu - takto dusíme doměkka. Takhle připravenou omáčku nakonec smícháme s nočky.
- Když servírujeme, nastrouháme na vrch parmazán. Dobrou chuť i bez masa, je to velice jemné a lahodného. Kdo nemůže nic bez masa, hodí se k nim na přírodno opečené kuřecí prsíčko.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Hovězí dušené na skořici
Marinovaná žebírka s bylinkovými šťouchanými bramborami
Fettuccine s lososem
Křehký ořechový koláč s jablky a hruškami
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.