Ořechové rizoto
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2027 KJ
- sacharidy
- 38 g
- tuky
- 31 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 19 g
- bílkovina
- 10 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- vláknina
- 3 g
- nasycené mastné kyseliny
- 3 g
- draslík
- 2,388 g
- cukry
- 2 g
- fosfor
- 1,478 g
- hořčík
- 611 mg
- vápník
- 364 mg
- zinek
- 12 mg
- mangan
- 12 mg
- železo
- 10 mg
- sodík
- 6 mg
- měď
- 5 mg
- jód
- 1 mg
Ingredience
- 150 g vlašských ořechů
- 400 g rýže
- 150 g žampionů
- 100 g mražené kukuřice
- Sůl
- Olej
Postup:
- Nejdříve si uvaříme rýži a než změkne, opražíme si na pánvi s trochou oleje kukuřici, přidáme nakrájené žampiony a půlky vlašských ořechů.
- Lehce orestujeme a osolíme. Směs smícháme s uvařenou rýží a je to. To je rychlovka, která nás potěší kombinací chutí ořechů a rýže
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Kuřecí paličky barbecue
Klasický sladký rohlík
Kuřecí steak s bramborovým gratinem
Hovězí na červeném karí
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.