Znojemské maso

Miška
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 1
Příprava: 10 minut
Vaření: 40 minut
Znojemské maso aneb Vepřový plátek na okurkách

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
129 KJ
sacharidy
5 g
sůl
2 g
cukry
2 g
vláknina
1 g
lepek
1 g
bílkovina
1 g
vápník
188 mg
fosfor
86 mg
hořčík
84 mg
draslík
83 mg
sodík
26 mg
železo
6 mg
mangan
2 mg
zinek
2 mg
cholesterol
1 mg

Ingredience

  • 1 cibule
  • 5 sterilovaných okurek
  • 2 plátky vepřového masa (kýta / plecko)
  • trocha hladké mouky
  • 100 ml vody
  • sůl
  • pepř

Postup:

  1. Do hrnce dáme olej a osmažíme cibuli.
  2. Přidám maso, aby se zatáhlo, osolíme, opepříme.
  3. Přidáme na kostičky nakrájenou okurku.
  4. Až je maso měkké, zahustíme hladkou moukou.
  5. Podáváme s bramborem.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.