Znojemské maso
MiškaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 129 KJ
- sacharidy
- 5 g
- sůl
- 2 g
- cukry
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- bílkovina
- 1 g
- vápník
- 188 mg
- fosfor
- 86 mg
- hořčík
- 84 mg
- draslík
- 83 mg
- sodík
- 26 mg
- železo
- 6 mg
- mangan
- 2 mg
- zinek
- 2 mg
- cholesterol
- 1 mg
Ingredience
- 1 cibule
- 5 sterilovaných okurek
- 2 plátky vepřového masa (kýta / plecko)
- trocha hladké mouky
- 100 ml vody
- sůl
- pepř
Postup:
- Do hrnce dáme olej a osmažíme cibuli.
- Přidám maso, aby se zatáhlo, osolíme, opepříme.
- Přidáme na kostičky nakrájenou okurku.
- Až je maso měkké, zahustíme hladkou moukou.
- Podáváme s bramborem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Pečená paprikovo rajčatová polévka
Burrito s hovězím masem a červenou mexickou rýží
Paprikáš
Lívance s jablky a zakysaným krémem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.