Hovězí svíčková na cibuli
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1781 KJ
- bílkovina
- 31 g
- tuky
- 31 g
- nasycené mastné kyseliny
- 15 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 9 g
- sacharidy
- 4 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- cukry
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- draslík
- 408 mg
- fosfor
- 260 mg
- sodík
- 160 mg
- hořčík
- 84 mg
- vápník
- 84 mg
- železo
- 27 mg
- cholesterol
- 18 mg
- zinek
- 8 mg
- mangan
- 2 mg
Ingredience
- 600 g hovězí svíčkové
- 80 g sádla
- 150 g cibule
- Pepř
- Majoránka
- sůl
- Hovězí vývar
Postup:
- Dobře očištěné maso nakrájíme na plátky a hřbetem nože zlehka naklepeme.
- Na pánvi na rozpáleném sádle usmažíme na drobné proužky nakrájenou cibuli, přidáme maso a z obou stran zprudka opečeme.
- Maso osolíme, opepříme, přidáme majoránku a podlejeme trochou vývaru.
- Krátce povaříme a hned podáváme - hovězí svíčková se podává s vařeným bramborem, nebo rýží. Rychlá a dobrá večeře ;)
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Energetické chia čokoládové sušenky
Krkonošské kyselo
Zimní jáhelník s brusinkami a jablky
Základní kváskový chléb
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.