Hovězí svíčková na cibuli

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 5 minut
Vaření: 20 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1781 KJ
bílkovina
31 g
tuky
31 g
nasycené mastné kyseliny
15 g
mononenasycené mastné kyseliny
9 g
sacharidy
4 g
polynenasycené mastné kyseliny
2 g
cukry
2 g
vláknina
1 g
draslík
408 mg
fosfor
260 mg
sodík
160 mg
hořčík
84 mg
vápník
84 mg
železo
27 mg
cholesterol
18 mg
zinek
8 mg
mangan
2 mg

Ingredience

  • 600 g hovězí svíčkové
  • 80 g sádla
  • 150 g cibule
  • Pepř
  • Majoránka
  • sůl
  • Hovězí vývar

Postup:

  1. Dobře očištěné maso nakrájíme na plátky a hřbetem nože zlehka naklepeme.
  2. Na pánvi na rozpáleném sádle usmažíme na drobné proužky nakrájenou cibuli, přidáme maso a z obou stran zprudka opečeme.
  3. Maso osolíme, opepříme, přidáme majoránku a podlejeme trochou vývaru.
  4. Krátce povaříme a hned podáváme - hovězí svíčková se podává s vařeným bramborem, nebo rýží. Rychlá a dobrá večeře ;)

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.