Skopové maso na rožni
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1870 KJ
- tuky
- 36 g
- bílkovina
- 26 g
- nasycené mastné kyseliny
- 4 g
- sacharidy
- 2 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- cukry
- 1 g
- cholesterol
- 132 mg
- vápník
- 49 mg
- draslík
- 35 mg
- fosfor
- 26 mg
- hořčík
- 21 mg
- sodík
- 4 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 600 g skopového masa
- 2 cibule
- sůl
- pepř
- 1 lžíce octa
- 40 g másla
Postup:
- Maso odblaníme, odřežeme přebytečný tuk a nakrájíme na větší kostky (cca 3 x 3 cm).
- Maso dáme do mísy a k němu přihodíme nakrájenou cibulku, pokapeme octem, osolíme, opepříme a vše promícháme.
- Misku zakryjeme pokličkou a marinujeme minimálně 3 - 4 hodiny.
- Maso napícháme na špejli a pečeme na rožni (druhá varianta je na pánvi na oleji) do měkka - cca 20 minut.
- Podáváme s chlebem a čerstvou zeleninou.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Hovězí dušené na houbách
Italský zeleninový salát
Štrúdl každý pes jiná ves (banánový a jablečný)
Tvarohové knedlíky s jahodami
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.