Slepičí vývar
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 419 KJ
- sůl
- 32 g
- sacharidy
- 19 g
- cukry
- 10 g
- vláknina
- 8 g
- bílkovina
- 3 g
- draslík
- 966 mg
- vápník
- 231 mg
- sodík
- 171 mg
- hořčík
- 154 mg
- fosfor
- 141 mg
- zinek
- 8 mg
- železo
- 3 mg
Ingredience
- 1 slepice
- 2,5 litru vody
- 500 g mrkve
- 500 g petržel
- 400 g celeru
- 200 g soli
Postup:
- Očištěnou a rozpůlenou slepici vložíme do hrnce s osolenou studenou vodou. Přikrejeme pokličkou a vaříme pomalu při nižší teplotě cca 2,5 hodiny.
- Po dvou hodinách přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu a vaříme dalších cca 30 minutm (do změknutí masa).
- Po dobu vaření odebíráme z povrchu pěnu. Nakonec vyndáme slepici a vývar zcedíme.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Svíčková na smetaně
Kokosové čokohrudky (bezlepkové)
Veganské špagety na řecký způsob
Karotkový krém se zázvorem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.