Špagety s brynzou
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2251 KJ
- sacharidy
- 55 g
- tuky
- 24 g
- bílkovina
- 22 g
- vláknina
- 3 g
- lepek
- 1 g
- sůl
- 1 g
- sodík
- 214 mg
- fosfor
- 64 mg
- draslík
- 63 mg
- vápník
- 46 mg
- cholesterol
- 25 mg
- hořčík
- 23 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 300 g špaget
- 100 g anglické slaniny
- 1 cibule
- 200 g brynzy
- sůl
- pepř
Postup:
- Špagety uvaříme v osolené vodě (cca 15 minut). Zcedíme, v kastrolu opečeme nakrájenou slaninu, na ní osmažíme nakrájenou cibuli.
- Okapané špagety vložíme do hrnce, hodně prohřejeme, přidáme brynzu, promícháme a ihned podáváme.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.