Tvarohový krém
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 968 KJ
- sacharidy
- 24 g
- cukry
- 23 g
- tuky
- 10 g
- bílkovina
- 10 g
- nasycené mastné kyseliny
- 7 g
- draslík
- 18 mg
- vápník
- 14 mg
- fosfor
- 11 mg
- sodík
- 7 mg
- hořčík
- 1 mg
Ingredience
- 300 g měkkého tvarohu
- 125 ml smetany ke šlehání
- 80 g cukr moučka
- 4 lžíce mléka
- 2 lžičky kakaa
Postup:
- Ušleháme smetanu.
- Tvaroh a cukr vyšleháme dohladka a přimícháme smetanu. Podle potřeby, je-li tvaroh příliš hustý, zředíme směs mlékem.
- Na závěr zvolíme příchuť. Můžeme vyrobit krém kakaový, nebo do tvarohu rozmixovat ovoce, např. jahody.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.