Karbanátky z krutího masa a špenátem
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2043 KJ
- tuky
- 31 g
- bílkovina
- 29 g
- sacharidy
- 21 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 7 g
- nasycené mastné kyseliny
- 4 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- draslík
- 202 mg
- fosfor
- 129 mg
- sodík
- 121 mg
- vápník
- 73 mg
- hořčík
- 40 mg
- cholesterol
- 32 mg
- železo
- 2 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 200 g špenátu listového
- 500 g krutího masa (mleté)
- 1 vajíčko
- 1 cibuli
- 1 stroužek česneku
- Sůl
- Pepř
- 100 g strouhanky
- 100 ml oleje
Postup:
- Listový rozmražený špenát dáme na pánev a krátce podusíme. Můžeme přecedit, abychom odstranili zbytečnou šťávu.
- Do mísy si dáme mleté maso a všechny ingredience k němu přidáme.
- Vše pořádně promícháme a podle potřeby přidáme strouhanku (ne příliš, moc aby nebyly tvrdé).
- Tvoříme karbanátky a smažíme z obou stran na oleji.
- Po usmažení je dávám na papírové utěrky, abychom se zbavili přebytečného tuku.
- Podáváme s jak koliv upravenými brambory. Máme k tomu rádi majonézu. Dobrou chuť!
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Pečené brokolicové korunky
Rizoto s liškami a hráškem
Kuřecí steak s cherry rajčátky a pečenými bramborami
Rajčatová polévka s červenou čočkou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.