Ingredience tavený smetanový sýr
Sýr je mléčný výrobek, který obsahuje mléčnou bílkovinu, tuky a ostatní složky mléka.7r se vyrábí sražením mléka.Někdy se ke srážení používá kyselina, jako citronová šťáva nebo vinný ocet.Na výrobu sýrů se používá mléko kravské,kozí a ovčí.Různé druhy a příchuti se docílí různým procentem tuku v sušině, použití určitých druhů bakterií a plísní nebo různou délkou zrání přidáním různých přísad,jako bylinek a koření a jinými postupy při zpracovávání. Sýr se používá syrový,vařený,smažený,uzený,pečený,samotný nebo s různými přílihami.
Jednoduché krůtí roládky
patříme k milovníkům závitků a rolád
Sýrová polévka
rychlá, jemná a jednoduchá polévka
Pórkový krém
Rychlý, výborný, vydatný, … s opečenou bagetkou ideální večeře
Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou
Na nudličky nakrájená kuřecí prsa se smetanovou omáčkou se slaninou a sýrem
Kuřecí prsa v smetanovosýrové omáčce s americkými bramborami
Další rychlé a velmi chutné jídlo, inspirace na oběd, po které sadno sáhnete
Rychlokoláčky
Můžou s vámi tvořit i vaše ratolesti
Pappardelle se sýrovou omáčkou
Pappardelle se sýrovou omáčkou, šunkou a vlašskými ořechy
Vajíčková pomazánka s párky a zeleninkou
Rychlá večeře pro naše dětičky aneb zkombinovat se dá leccos, musíte to podat s úsměvem a fantasií