Ingredience mungo klíčky
mungo klíčky - Nejvíce živin mají klíčky samozřejmě v syrovém stavu. Nebojte se je tedy používat do salátů, polévek nebo pomazánek. Získáte tak pro své tělo spoustu cenných látek. Klíčky jsou bohaté na bílkoviny, minerální látky jako je vápník, draslík, hořčík či železo, vlákninu, která pomáhá s trávením a vitaminy skupiny B .Skvělé na nich je i to, že jsou jednoduše stravitelné, protože se při klíčení složité cukry rozštěpily na jednoduché a vám tak nehrozí větry jako po vařených luštěninách. Pamatujte, nekonzumujte víc než hrst klíčků denně .
Smažená rýže s kousky kuřete
na skok v asijské kuchyni
Citronové krevety s rýžovými nudlemi
krevety zase jinak
Polévka z vepřových žebírek po vietnamsku
nechte se inspirovat
Bagetky s trhaným masem
Výborné pohoštění