Ingredience kuřecí spodní stehna
Kuřecí maso je lehce stavitelné a přitom obsahuje velké, množství kvalitních bílkovin a jen malé množství tuku Je proto ideální potravinou pro redukční či šetřící dietu.Kuřecí maso je nejvíce rozšířený druh masa, který je knonzumován.Maso se dá připravovat mnoha způsoby (vařit, grilovat, péct, smažit), může se servírovat teplé či studené. Kuřecí maso je i cenově dostupné.
Kuřecí paličky plněné nádivkou se smetanovou kaší
Pracnější, ale výborné
Opilé kuřecí špalíčky na leču (s tarhoňou)
Kuře 100x jinak? Tak zkuste tohle v netradiční kombinaci s pivem a lečem.
Kuřecí stehna na smetaně s bramborami prokládanými sýrem
Celkem zdravé a rozhodně chutné jídlo.
Kuřecí stehna v jogurtové marinádě
Kuřecí stehna v jogurtové marinádě - velmi jemná chuť naloženého masíčka.
Kuřecí vývar se zeleninou
Spíš by to mělo být : Zeleninový vývar s kuřecím masem
Kuřecí paličky v trojobalu
Obalené kuřecí paličky v trojobalu, podáme s bramborovou kaší
Medovohořčičné kuřecí paličky
Kuřecí paličky v delikátní sladce pikantní marinádě.