Ingredience pepř černý celý
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.
Pálivá rybí polévka
Jak moc bude ostrá, záleží na Vás :)
Jarní kuřátko na víně
Jemné maso mladého kuřátka, zvýrazněné silnou šťávou z vína a zeleniny....
Králík na divoko s bramborovými šulánky
Zbrklý králík
Hovězí na víně
Hovězí na víně z hovězích líček nebo kližky - jídlo, které oslní nejednu ženu.
Burgundské hovězí
Legendární dušené hovězí na červeném víně, křehké a měkké v typické klasické úpravě se žampióny - musíte vyzkoušet!