Ingredience broskve
Broskve je ovoce rostoucí na stromě.Má pecku uprostřed a sladkou dužinu.Má vysoký podíl vody,chrání ho chmíří,které se odstraňuje omytím.Má 88% vody a 9% cukru.Působí pozitivně na duševní pohodu člověka.Má hodně vitamínů.Broskve mají blahodárný vliv na vylučování a lehce projímavé účinky,obsahují kyselinu listovou.Broskve začaly pěstovat v Číně.V současnosti je největší produkce broskví v Itáliji a Španělsku.Broskve se konzumují čerstvé,na vaření,kompotování,jako aromatická složka do limonád,čajů,parfumů,kosmetiky a n výrobu destilátů-Persiko.
Broskvové daiquiri
Vzpomínka na léto
Chia pudink s broskví a granátovým jablkem
Zdravá, lehká svačina
Listové rozšláplo
Sice se jmenuje Listové rozšláplo, ale určitě jsem na to nešlápala :). Dobrota s vanilkovým pudinkem.
Zapečený plátek s broskví a sýrem
Zapečený plátek s broskví a sýrem - a aby to nebyla taková česká klasika, uděláme jako přílohu hranolky z dýně Hokaido
Broskvové řezy
Broskvové řezy s tvarohem
Krůtí zapečené řízky
Krůtí řízky s broskvemi a sýrem