Ingredience čínské nudle
Pravé čínské nudle se vyrábějí pouze z mouky, vody a vajec. Existují 2 základní typy nudlí - nudle z pšeničné mouky a nudle z rýžové mouky.Nudle z bílé pšeničné či rýžové mouky našemu tělu dodají především prázdné kalorie. Čínské nudle se uplatní jak při přípravě předkrmů či polévek, tak také jako příloha k hlavnímu chodu. Dobře se kombinují se zeleninou, houbami, masem, různými druhy omáček apod.
![](/media/upload/3/recipe_1408_photo_2613_ts.jpg)
Vepřové maso s čínskými nudlemi
Maso s nudemi , mrkví a kedlubnou
![](/media/upload/7/recipe_682_photo_1231_ts.jpg)
Čínské nudle s Gyrosem
Čínské nudle s Gyrosem - můžete si tuhle dobrůtku udělat i doma (maso péct v troubě místo na otevřeném ohni)
![](/media/upload/34/recipe_545_photo_874_ts.jpg)
Čínské nudle
Klasické Čínské nudle - rychlé a dobré jídlo
![](/media/upload/3/recipe_113_photo_172_ts.jpg)
Čínské nudle s vepřovým masem a zeleninou
Nudličky z vepřového masa, se zeleninou a čínskými nudlemi - i bez woku to zvládnete