Vepřové maso s čínskými nudlemi
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1904 KJ
- sacharidy
- 28 g
- bílkovina
- 26 g
- tuky
- 25 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- cukry
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- draslík
- 252 mg
- vápník
- 44 mg
- fosfor
- 42 mg
- hořčík
- 25 mg
- sodík
- 19 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 200 g vepřové kotlety
- 200 g čínských nudlí
- 50 g mrkve
- 50 g kedlubny
- 1 kostka zeleninového bujónu
- 2 lžičky koření (Ratatouille)
- 2 lžíce oleje
Postup:
- Kotletu umejene, odblaníme a nakrájíme na kousky nebo nudličky.
- Posypeme kořením, promícháme, zalejeme olejem a necháme odležet.
- Mrkev a kedlubnu si nakrájíme na proušky a dáme do studený vody.
- Maso vhodíme na rozpálený olej a restujeme do měkka cca 20 minut.
- Mezitím zalejeme nudle horkou vodou, do které jsme dali jednu kostku zeleninového bujónu, a necháme je cca 2 minuty namočený. Pak zcedíme.
- Poté maso vyndáme a dáme do výpeku orestovat zcezenou a osušenou zeleninu - cca 2 minuty.
- Po orestování zeleniny přidáme maso, nudle, vše prohřejeme, ochutnáme a popřípadě dochutíme. Ryché, lehké a dobré. Dobrou chuť .
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Fettuccine s lososem
Domácí arašídové čokomáslo
Králík dušený na víně a kořenové zelenině
Soba nudle s krevetami, kuřetem a houbami shitaake
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.