Krkovička na sladko s rýží
JiřuleSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1498 KJ
- bílkovina
- 35 g
- tuky
- 22 g
- nasycené mastné kyseliny
- 8 g
- sacharidy
- 4 g
- vláknina
- 1 g
- cukry
- 1 g
- cholesterol
- 84 mg
- draslík
- 74 mg
- vápník
- 55 mg
- fosfor
- 30 mg
- hořčík
- 27 mg
- sodík
- 4 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 700 g krkovice
- 25 g kokosu (sušeného)
- 25 g papay (sušená)
- 25 g brusinek (sušených)
- 25 g meruněk (sušených)
- sůl
- pepř
- trochu kurkumy
- 1 masox (zeleninový)
Postup:
- Krkovičku si nakrájíme na plátky. Osolíme, opepříme a přidáme kurkumu.
- Do pekáče si dáme maso a posypeme ovocem.
- Do hrnku dáme vodu a bujon. Vlejeme do pekáče, dáme péct do trouby na 200°C 60 minut.
- Do osolené vody dáme vařit rýži na 15 minut.
- Nandáme na talíř, rýži a maso polijeme štávičkou z masa. Dobrou chuť!
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Shepard pie
Rajčatová polévka s červenou čočkou
Veganské minestrone
Vepřové nudličky v nivové omáčce
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.