Mléčná rýže s jogurtovo višňovým přelivem
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3522 KJ
- sacharidy
- 126 g
- cukry
- 74 g
- tuky
- 25 g
- bílkovina
- 25 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 11 g
- nasycené mastné kyseliny
- 6 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- draslík
- 2,134 g
- fosfor
- 1,323 g
- vláknina
- 1 g
- vápník
- 862 mg
- hořčík
- 458 mg
- sodík
- 221 mg
- cholesterol
- 18 mg
- zinek
- 9 mg
- železo
- 8 mg
- mangan
- 8 mg
- měď
- 3 mg
- jód
- 1 mg
Ingredience
- 200 g rýže
- 250 g bílého sladkého jogurtu
- 200 g višňového kompotu
- 50 g vlašských ořechů
- 100 g cukru
- 750 ml mléka
- Rýži uvaříme ve sladkém mléce cca 20 minut (můžem mírně převařit) a slejeme a necháme vychladnout.
- Kompotované višně a ořechy rozsekáme na kousky a smícháme s jogurtem.
-
Naservírujeme vychladlou rýži a přelijeme jogurtovým přelivem.
Dobrota pro děti i dospělé.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Špaldové rybízové muffiny (vegan)
Veganské minestrone
Králík dušený na víně a kořenové zelenině
Köttbullar - švédské masové kuličky
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.