Horké maliny
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4429 KJ
- tuky
- 79 g
- sacharidy
- 70 g
- cukry
- 64 g
- nasycené mastné kyseliny
- 56 g
- bílkovina
- 11 g
- vláknina
- 8 g
- draslík
- 193 mg
- vápník
- 153 mg
- fosfor
- 121 mg
- sodík
- 73 mg
- hořčík
- 15 mg
- cholesterol
- 6 mg
Ingredience
- 1 Panna Cotta
- 500 ml setany 31 %
- 250 ml mléka
- 250 g malin
- 100 g cukru
Postup:
- Nejdříve si uvaříme Panna Cottu. 250 ml smetany nalijeme do kastrůlku, přidáme 150 ml mléka a přivedeme do varu. V misce si mezitím ve 100 ml mléka rozmícháme Panna Cottu a vlejeme do kastrůlku. Vaříme za stálého míchání 1 minutu a nalijeme do skleniček.
- Cukr si na pánvi necháme zkaramelizovat, přidáme maliny a jen tak krátce necháme v karamelu obalit.
- Nalejeme štávu na Panna Cottu, potom nastříkáme našlehanou šlehačku (250 ml) a nakonec ozdobíme horkými malinami.
- Je to opravdu rychlá, lehká a dobrá svačinka.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Kuřecí koktejl
Losos nakládaný v červené řepě
Špaldové muffiny s dýňovým pyré a drobenkou
Dýňový krém
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.