Vínový kapr v dvojobalu
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2319 KJ
- tuky
- 36 g
- bílkovina
- 34 g
- sacharidy
- 11 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- cukry
- 1 g
- draslík
- 765 mg
- fosfor
- 645 mg
- vápník
- 290 mg
- cholesterol
- 169 mg
- hořčík
- 148 mg
- sodík
- 135 mg
- železo
- 10 mg
- mangan
- 3 mg
- zinek
- 3 mg
Ingredience
- 750 g kapra
- 100 g mrkve
- 4 kuličky pepře
- sůl
- 0,5 l bílého vína
- 1 vejce
- pepř mletý
- Trochu strouhanky
- 100% tuk ( na smažení)
Postup:
- Kapra naporcujeme a stáhneme z kůže. Jednotlivé kousky osolíme.
- Do hrnce dáme vařit porce kapra, nakrájenou mrkev, kuličky pepře a bílé víno. Kapr by měl být celý ponořený. Vaříme 15 minut od okamžiku varu.
- Kapra vyjmeme a necháme okapat. Mezitím v talíři rozšleháme vejce se špetkou soli a pepře. Kousky kapra máčíme ve vejci a obalíme ve strouhance.
- Usmažíme do červena.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Bůček na asijský způsob
Kuřecí steak s cherry rajčátky a pečenými bramborami
Tartiflette
Celozrnné ořechové čokocookies
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.