Špagety s tuňákem
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2853 KJ
- sacharidy
- 96 g
- bílkovina
- 29 g
- tuky
- 19 g
- vláknina
- 5 g
- nasycené mastné kyseliny
- 5 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- cukry
- 2 g
- lepek
- 1 g
- draslík
- 233 mg
- fosfor
- 69 mg
- cholesterol
- 55 mg
- vápník
- 16 mg
- hořčík
- 11 mg
- sodík
- 4 mg
Ingredience
- 300 g tuňáka
- 40 g másla
- 1 cibule
- 80 g žampiónů
- 500 g špaget
- 1 stroužek česneku
- 100 g eidamu
Postup:
- Na másle zpěníme na jemno nakrájenou cibulku a podusíme na ní na kousky nakrájené žampióny. Pokud dáváme sterilované žampiony v sladkokyselém nálevu, přimícháme je do omáčky až s tuňákem.
- Přidáme konzervovaného tuňáka a rajčatový protlak a prohřejeme.
- Až vypneme plamen, přidáme do omáčky prolisovaný česnek.
- Promícháme s uvařenými špagetami. Na talíři sypeme strouhaným sýrem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.