Kuřecí nudličky se zeleninou a rýží
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1607 KJ
- bílkovina
- 38 g
- sacharidy
- 32 g
- tuky
- 10 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- cukry
- 1 g
- vláknina
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- cholesterol
- 87 mg
- draslík
- 80 mg
- vápník
- 72 mg
- fosfor
- 30 mg
- hořčík
- 25 mg
- sodík
- 19 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 600 g kuřecích prsíček
- 3 mrkve
- 1 kedlubna
- 350 g rýže
- Olej
- Sůl
- Pepř
- Podravka
- 1 cibule
- 250 ml kuřecího vývaru
Postup:
- Maso si očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Najemno nakrájíme cibuli.
- Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme cibuli. Po cca 1 minutě přidáme i maso které jsme si okořenili a necháme resetovat cca 5 minut.
- Mezitím si na nudličky nakrájíme očištěnou mrkev a kedlubnu.
- Když se nám maso restuje t2ch 5 -7 minut, přidáme zeleninu. Orestujeme a zalijeme 250 ml kuřecího vývaru.
- Dále si v hrnci osmažíme s trochou oleje rýži. Tu zalijeme vodou a vaříme do měkka dle návodu.
- Když už máme skoro vyvařený vývar, je hotovo a vše můžete ještě na pánvi dochutit.
- Podáváme s rýží a bílím vínem. Dobrou chuť!
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Tagliatelle s kuřecím masem a listovým špenátem
Pečená krkovička s marmeládou z červené cibule
Fettuccine s lososem
Bůček na asijský způsob
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.