Uzené pečené maso s bramborem
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3041 KJ
- tuky
- 62 g
- sacharidy
- 31 g
- bílkovina
- 9 g
- vláknina
- 2 g
- draslík
- 739 mg
- sodík
- 659 mg
- fosfor
- 124 mg
- vápník
- 36 mg
- hořčík
- 35 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 500 g uzeného masa
- 600 g brambor
- 4 kyselé okurky
- Kmín
- Sůl
Postup:
- Uzené maso dáme do hrnce s vodou vařit na 30 minut. Pak dáme maso ještě do trouby péct na cca 30 minut při 200 stupních.
- Mezi tím si okrájíme brambory a vaříme ve slané vodě se špetkou kmínu cca 15 minut.
- Maso servírujeme s brambory omaštěné výpekem z masa a okurkou. Výborná je i bramborová kaše nebo šťouchané brambory.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.