Aljašská treska se zeleninou
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2264 KJ
- bílkovina
- 40 g
- tuky
- 36 g
- nasycené mastné kyseliny
- 13 g
- sacharidy
- 12 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 6 g
- cukry
- 6 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 5 g
- vláknina
- 4 g
- sůl
- 1 g
- cholesterol
- 210 mg
- vápník
- 85 mg
- hořčík
- 38 mg
- fosfor
- 36 mg
- draslík
- 5 mg
- sodík
- 4 mg
- železo
- 2 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 500 g aljašské tresky
- 250 g mražené zeleniny
- 50 g másla
- 2 kyselé okurky
- Červená paprika
- Koření na zeleninu
- Koření na ryby
- Sůl
- Pepř
- Olej
Postup:
- Na pánev si dáme trochu oleje a máslo - cca 20g. Přidáme tresku, posypeme kořením na ryby, špetkou soli a pepře.
- Opečeme po obou stranách 6 minut.
- Na druhou pánev si dáme zbytek másla a mraženou zeleninu. Necháme cca 8 minut opékat, ochutíme kořením na zeleninu.
- Mezitím si na talíř nakrájíme červenou papriku a kyselou okurku. Je to zdravé a málo kalorické. Dušená a čerstvá zelenina jdou dohromady.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Asijské rýžové nudle se zeleninou a houbami shiitake
Tvarohové knedlíky s jahodami
Krevety s baby špenátem a česnekovou majonézou
Chilli con carne
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.