Roštěnky v bylinkách
JiřuleSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2314 KJ
- sacharidy
- 51 g
- bílkovina
- 44 g
- tuky
- 16 g
- vláknina
- 3 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- draslík
- 1,619 g
- fosfor
- 136 mg
- vápník
- 110 mg
- hořčík
- 99 mg
- sodík
- 30 mg
- železo
- 3 mg
Ingredience
- 800 g roštěné
- 2 lžičky nasekané petrželky
- 2 lžičky nasekaného kopru
- 2 lžičky nasekané bazalky
- 3 lžíce oleje
- sůl
- 1 kg brambor
Postup:
- Roštěnky si osolíme, potřeme olejem a obalíme v bylinkách.
- Necháme maso aspoň 2 hodiny odpočinout.
- Na pánvi si rozpálíme olej a po obou stranách 4 minuty osmahneme.
- Jako přílohu si uděláme brambory:
- Brambory si oloupeme a nakrájíme na kostičky.
- Vaříme 30 minut v osolené vodě.
- Na talíř si dáme brambory, maso a polejeme štávou z masa. Dobrou chuť!
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Špaldové rybízové muffiny (vegan)
Holandský řízek
Energetické chia čokoládové sušenky
Zeleninový salát s čočkou beluga
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.