Kotleta na medu
JiřuleSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3003 KJ
- sacharidy
- 54 g
- bílkovina
- 50 g
- tuky
- 31 g
- nasycené mastné kyseliny
- 7 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- cukry
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- draslík
- 223 mg
- vápník
- 57 mg
- fosfor
- 38 mg
- hořčík
- 36 mg
- sodík
- 5 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 800 g kotlety
- 500 g rýže
- 10 g koření ("žebírka na medu")
- olej
- sůl
- pepř
- 100 ml vývaru
- 4 rajčata
- 1 paprika
Postup:
- Kotletu si nakrájíme na proužky. Osolíme, opepříme, okořeníme.
- Na pánev si dáme olej a přidáme maso. Osmahneme a podlejeme vývarem. Dusíme 20 minut.
- Do vroucí osolené vody dáme vařit rýži. Vaříme 15 minut.
- Na talíř si dáme rýži, maso polejeme štávou.
- Nakrájíme si rajčátka a papriku a přidáme jako oblohu.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Lehký tvarohový koláč s ovocem
Banánovo skořicový zavinutý chléb
Gnocchi alľ Amatriciana
Bulgur s žampiony a celerovými chipsy
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.