Kotleta na medu

Jiřule
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 15 minut
Vaření: 35 minut
Kotleta na medu s rýží

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
3003 KJ
sacharidy
54 g
bílkovina
50 g
tuky
31 g
nasycené mastné kyseliny
7 g
polynenasycené mastné kyseliny
2 g
cukry
2 g
vláknina
1 g
draslík
223 mg
vápník
57 mg
fosfor
38 mg
hořčík
36 mg
sodík
5 mg
železo
2 mg

Ingredience

  • 800 g kotlety
  • 500 g rýže
  • 10 g koření ("žebírka na medu")
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • 100 ml vývaru
  • 4 rajčata
  • 1 paprika

Postup:

  1. Kotletu si nakrájíme na proužky. Osolíme, opepříme, okořeníme.
  2. Na pánev si dáme olej a přidáme maso. Osmahneme a podlejeme vývarem. Dusíme 20 minut.
  3. Do vroucí osolené vody dáme vařit rýži. Vaříme 15 minut.
  4. Na talíř si dáme rýži, maso polejeme štávou.
  5. Nakrájíme si rajčátka a papriku a přidáme jako oblohu.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.