Čertovská pánev
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2522 KJ
- bílkovina
- 42 g
- tuky
- 38 g
- sacharidy
- 18 g
- cukry
- 8 g
- nasycené mastné kyseliny
- 7 g
- vláknina
- 5 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- sůl
- 2 g
- draslík
- 934 mg
- fosfor
- 293 mg
- vápník
- 120 mg
- hořčík
- 68 mg
- cholesterol
- 43 mg
- sodík
- 9 mg
- železo
- 4 mg
- zinek
- 2 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 300 g vepřového (plecko, kotlet, krkovice)
- 300 g kuřecích prsíček
- 200 g klobásy (papriková)
- 200 g kapie
- 200 g chilli fazolí (v plechovce)
- 4 cibule
- česnek (5 stroušků)
- 200 g žampionů
- 2 chilli papričky
- 50 ml oleje
- 100 ml piva
- sůl
- pepř
Postup:
- Veškeré očištěné maso nakrájíme na nudličky, klobásu na kolečka, žampiony na čtvrtky.
- Cibuli, česnek a papriku nakrájíme na kousky.
- Na rozpáleném oleji osmahneme jemně osolené maso a klobásu, po cca 10 minutách maso vyndáme a do výpeku dáme cibuli, česnek, papriky, žampiony, osolíme, opepříme a restujeme cca 5 minut.
- Maso opět vložíme na pánev, přidáme nakrájené chilli papričky (dle svého uvážení) podlejeme pivem a necháme podusit cca 20 minut.
- Nakonec přidáme fazole a prohřejeme. Ochutnáme a dochutíme.
- Podáváme s pečivem, americkými brambory... Dobrou čertovskou chuť!
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Köttbullar - švédské masové kuličky
Bramborové knedlíky se škvarkama
Vepřová kotleta s dijonskou omáčkou
Tournedo rossini
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.