Čertovská pánev

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 30 minut
Vaření: 40 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2522 KJ
bílkovina
42 g
tuky
38 g
sacharidy
18 g
cukry
8 g
nasycené mastné kyseliny
7 g
vláknina
5 g
polynenasycené mastné kyseliny
3 g
sůl
2 g
draslík
934 mg
fosfor
293 mg
vápník
120 mg
hořčík
68 mg
cholesterol
43 mg
sodík
9 mg
železo
4 mg
zinek
2 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 300 g vepřového (plecko, kotlet, krkovice)
  • 300 g kuřecích prsíček
  • 200 g klobásy (papriková)
  • 200 g kapie
  • 200 g chilli fazolí (v plechovce)
  • 4 cibule
  • česnek (5 stroušků)
  • 200 g žampionů
  • 2 chilli papričky
  • 50 ml oleje
  • 100 ml piva
  • sůl
  • pepř

Postup:

  1. Veškeré očištěné maso nakrájíme na nudličky, klobásu na kolečka, žampiony na čtvrtky.
  2. Cibuli, česnek a papriku nakrájíme na kousky.
  3. Na rozpáleném oleji osmahneme jemně osolené maso a klobásu, po cca 10 minutách maso vyndáme a do výpeku dáme cibuli, česnek, papriky, žampiony, osolíme, opepříme a restujeme cca 5 minut.
  4. Maso opět vložíme na pánev, přidáme nakrájené chilli papričky (dle svého uvážení) podlejeme pivem a necháme podusit cca 20 minut.
  5. Nakonec přidáme fazole a prohřejeme. Ochutnáme a dochutíme.
  6. Podáváme s pečivem, americkými brambory... Dobrou čertovskou chuť!

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.