Přírodní kotleta s restovanou zeleninou
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3360 KJ
- bílkovina
- 61 g
- tuky
- 44 g
- sacharidy
- 37 g
- nasycené mastné kyseliny
- 9 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- cukry
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- draslík
- 654 mg
- fosfor
- 176 mg
- vápník
- 67 mg
- hořčík
- 39 mg
- sodík
- 28 mg
- železo
- 2 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 500 g kotlety (bez kosti)
- 1 paprika (čerstvá)
- 2 stroužky česneku
- 20 g jarní cibulky
- 60 g mrkve
- 1 kukuřice
- 20 g ředkviček
- 2 lžíce oleje
- 2 lžičky koření (Ratatouille)
- 1 lžička koření (Vega bez glutamanu)
Postup:
- Maso očistíme očistíme a nakrájíme na 4 plátky.
- Po obvodu nařízneme (aspoň 4 x), aby se nám maso nekroutilo.
- Ochutíme kořením (Ratatouile) a necháme chvíli odpočnout.
- Nezitím si očistíme zeleninu a nakrájíme na větší kousky, kukuřici na kolečka.
- Maso dáme na pánev s rozehřátým olejem a opečeme z obou stran.
- Po opečení maso vyndáme a dáme do teplé trouby (jen aby maso bylo teplé).
- Do výpeku vhodíme zeleninu (přidáme koření Vega) a restujeme cca 2 - 3 minuty. Zelenina můsí být křehká.
- Podáváme s čerstvým pečivem nebo opečeným bramborem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.