Přírodní kotleta s restovanou zeleninou

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 25 minut
Vaření: 25 minut
Dietní plátek se zeleninou.

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
3360 KJ
bílkovina
61 g
tuky
44 g
sacharidy
37 g
nasycené mastné kyseliny
9 g
polynenasycené mastné kyseliny
3 g
cukry
2 g
vláknina
1 g
draslík
654 mg
fosfor
176 mg
vápník
67 mg
hořčík
39 mg
sodík
28 mg
železo
2 mg
zinek
1 mg

Ingredience

  • 500 g kotlety (bez kosti)
  • 1 paprika (čerstvá)
  • 2 stroužky česneku
  • 20 g jarní cibulky
  • 60 g mrkve
  • 1 kukuřice
  • 20 g ředkviček
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžičky koření (Ratatouille)
  • 1 lžička koření (Vega bez glutamanu)

Postup:

  1. Maso očistíme očistíme a nakrájíme na 4 plátky.
  2. Po obvodu nařízneme (aspoň 4 x), aby se nám maso nekroutilo.
  3. Ochutíme kořením (Ratatouile) a necháme chvíli odpočnout.
  4. Nezitím si očistíme zeleninu a nakrájíme na větší kousky, kukuřici na kolečka.
  5. Maso dáme na pánev s rozehřátým olejem a opečeme z obou stran.
  6. Po opečení maso vyndáme a dáme do teplé trouby (jen aby maso bylo teplé).
  7. Do výpeku vhodíme zeleninu (přidáme koření Vega) a restujeme cca 2 - 3 minuty. Zelenina můsí být křehká.
  8. Podáváme s čerstvým pečivem nebo opečeným bramborem.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.