Vepřová roláda a fazole v tomatě.
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2293 KJ
- bílkovina
- 66 g
- tuky
- 29 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- sacharidy
- 1 g
- sůl
- 1 g
- vápník
- 216 mg
- hořčík
- 19 mg
- fosfor
- 16 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 1 kg vepřové kotlety
- 160 g vajíček (8 ks.)
- 1 červená paprika (čerstvá)
- 100 g šunky
- 100 g plátkového sýru
- sůl
- pepř
- 2 lžíce hořčice
Postup:
- Nejdříve očistíme a omejeme maso a nařízneme, abychom jej mohli rozklepat na plát.
- Maso osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
- Na pánvičce uděláme mícháné vajíčka, které jemně osolíme a opepříme.
- Vajíčka rozprostřeme na plátu masa, poskládáme sýr, nakrájenou papriku, šunku.
- Zarolujem.
- Dáme péct do trouby na 200 stupňů cca 15 minut (podlejeme vodou).
- Po 15 minutách maso přikrejeme alobalem a dopíkáme dalších cca 30 minut. Podléváme vodou.
-
Podáváme s čerstvým pečivem, nebo fazolemi jako u nás.
-
Fazole
- Na pánvičce prohřejeme, můžeme dochutit dle své chuti. (česnek, sůl, pepř, chilli paprička)
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.