Vepřová roláda a fazole v tomatě.

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 30 minut
Vaření: 50 minut
Vepřová roláda a fazole v tomatě - trochu nevšední, ale rozhodně dobré :)

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
2293 KJ
bílkovina
66 g
tuky
29 g
nasycené mastné kyseliny
2 g
sacharidy
1 g
sůl
1 g
vápník
216 mg
hořčík
19 mg
fosfor
16 mg
železo
1 mg

Ingredience

  • 1 kg vepřové kotlety
  • 160 g vajíček (8 ks.)
  • 1 červená paprika (čerstvá)
  • 100 g šunky
  • 100 g plátkového sýru
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce hořčice

Postup:

  1. Nejdříve očistíme a omejeme maso a nařízneme, abychom jej mohli rozklepat na plát.
  2. Maso osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
  3. Na pánvičce uděláme mícháné vajíčka, které jemně osolíme a opepříme.
  4. Vajíčka rozprostřeme na plátu masa, poskládáme sýr, nakrájenou papriku, šunku.
  5. Zarolujem.
  6. Dáme péct do trouby na 200 stupňů cca 15 minut (podlejeme vodou).
  7. Po 15 minutách maso přikrejeme alobalem a dopíkáme dalších cca 30 minut. Podléváme vodou.
  8. Podáváme s čerstvým pečivem, nebo fazolemi jako u nás.

  9. Fazole

  10. Na pánvičce prohřejeme, můžeme dochutit dle své chuti. (česnek, sůl, pepř, chilli paprička)

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.