Spaghetti al sugo

Tomáš
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 2
Příprava: 5 minut
Vaření: 50 minut
Špagety s mletým masem, olivami a sýrem.

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
7880 KJ
sacharidy
150 g
tuky
98 g
bílkovina
91 g
nasycené mastné kyseliny
39 g
vláknina
9 g
mononenasycené mastné kyseliny
8 g
polynenasycené mastné kyseliny
4 g
sůl
2 g
lepek
1 g
vápník
668 mg
fosfor
371 mg
draslík
121 mg
cholesterol
90 mg
hořčík
3 mg
zinek
2 mg
sodík
1 mg

Ingredience

  • 1 balení špaget
  • 20 dkg nivy
  • 20 g zelených oliv (bez pecek)
  • 500 g vepřového mletého masa
  • sůl
  • 2 lžíce mleté červené papriky
  • 2 lžíce oleje

Postup:

  1. Maso v míse smícháme s mletou paprikou, osolíme.
  2. Na pánev dáme 1 lžíci oleje. Maso orestujeme dozlatova.
  3. Špagety vložíme do vroucí osolené vody.
  4. Vaříme, dokud špagety nejsou na skus (al dente).
  5. Když je jídlo na talíři, na špagety poklademe nivu nakrájenou na kostky.
  6. Posypeme čerstvými olivami.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.