Spaghetti al sugo
TomášSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 7880 KJ
- sacharidy
- 150 g
- tuky
- 98 g
- bílkovina
- 91 g
- nasycené mastné kyseliny
- 39 g
- vláknina
- 9 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 8 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- sůl
- 2 g
- lepek
- 1 g
- vápník
- 668 mg
- fosfor
- 371 mg
- draslík
- 121 mg
- cholesterol
- 90 mg
- hořčík
- 3 mg
- zinek
- 2 mg
- sodík
- 1 mg
Ingredience
- 1 balení špaget
- 20 dkg nivy
- 20 g zelených oliv (bez pecek)
- 500 g vepřového mletého masa
- sůl
- 2 lžíce mleté červené papriky
- 2 lžíce oleje
Postup:
- Maso v míse smícháme s mletou paprikou, osolíme.
- Na pánev dáme 1 lžíci oleje. Maso orestujeme dozlatova.
- Špagety vložíme do vroucí osolené vody.
- Vaříme, dokud špagety nejsou na skus (al dente).
- Když je jídlo na talíři, na špagety poklademe nivu nakrájenou na kostky.
- Posypeme čerstvými olivami.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Plněná máslová dýně
Celozrnné ořechové čokocookies
Asijské rýžové nudle se zeleninou a houbami shiitake
Halušky s brynzou a opečeným špekem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.