Jáhlová čokoládová kaše s kokosem
BrandyskakuchtickaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1668 KJ
- sacharidy
- 32 g
- tuky
- 21 g
- bílkovina
- 15 g
- nasycené mastné kyseliny
- 11 g
- vláknina
- 10 g
- cukry
- 10 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- draslík
- 1,088 g
- fosfor
- 1,045 g
- hořčík
- 481 mg
- vápník
- 351 mg
- sodík
- 104 mg
- železo
- 15 mg
- cholesterol
- 7 mg
- zinek
- 3 mg
- měď
- 1 mg
Ingredience
- 100 g jáhel
- 300 ml mléka
- 3 lžičky arašídového másla
- 3 lžíce kakaa
- 2 lžíce strouhaného kokosu
- 2 lžíce slunečnicových semínek
- 1 lžička agávového sirupu
Postup:
- Jáhle spaříme horkou vodou, abychom je zbavili nahořklé chuti, poté zalijeme mlékem a vaříme dokud nezměknou.
- V případě potřeby během vaření přiléváme více mléka.
- Jakmile jsou jáhly uvařené a máme je v konzistenci kaše, zamícháme do nich arašídové máslo a kakao.
- Naservírujeme do misek, posypeme kokosem, slunečnicovými semínky,ozdobíme ovocem a polijeme sirupem.
- Výborná snídaně či svačina je na světě…dobrou chuť .
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Tagliatelle se šunkou na smetaně
Pečené vepřové maso s hráškovým pyré s mátou
Rizoto s liškami a hráškem
Bavorské vdolečky
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.