Olivová bageta
BrandyskakuchtickaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4567 KJ
- sacharidy
- 219 g
- bílkovina
- 34 g
- vláknina
- 9 g
- tuky
- 8 g
- cukry
- 6 g
- sůl
- 5 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- lepek
- 1 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 381 mg
- fosfor
- 347 mg
- hořčík
- 110 mg
- vápník
- 81 mg
- sodík
- 12 mg
- zinek
- 7 mg
- železo
- 4 mg
- mangan
- 3 mg
Ingredience
- 600 g hladké mouky
- 400 ml vlažné vody
- 1/2 kostky droždí
- 12 g soli
- 50 g oliv
Postup:
- Ze všech surovin zpracujeme těsto, které necháme při 50 stupních 20 min kynout v troubě.
- Poté z těsta vytvarujeme 2-3 bagety a pečeme při 275 stupních dalších 20 min.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.