Filet z kapra s grilovanou zeleninou
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2187 KJ
- tuky
- 38 g
- bílkovina
- 29 g
- sacharidy
- 13 g
- nasycené mastné kyseliny
- 10 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 7 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 7 g
- sůl
- 7 g
- cukry
- 3 g
- vláknina
- 2 g
- draslík
- 794 mg
- fosfor
- 493 mg
- cholesterol
- 145 mg
- vápník
- 91 mg
- sodík
- 65 mg
- hořčík
- 55 mg
- železo
- 2 mg
- zinek
- 2 mg
Ingredience
- 300 g kapra (filet)
- 1 lžíce bylinkové soli
- 1 lžíce rybího koření
- 1 lžíce grilovacího koření na zeleninu
- 1 stroužek česneku
- 3 lžíce oleje
- 30 g másla
- 100 g kapie
- 100 g cherry rajčata
- 100 g cukety
- svazek jarní cibulky
Postup:
- Rozetřeme si česnek s bylinkovou solí, potřeme filety a posypeme kořením na ryby.
- Necháme chvíli odpočnout, cca 30 minut.
- Mezitím si nakrájíme na kousky veškerou zeleninu, posypeme a promícháme.
- Na rozehřátou pánev dáme 2 lžíce oleje a položíme filet kůží dolů.
- Pečeme pomalu do zlatova.
- Po cca 8 minutách filet obrátíme, přidáme máslo a pečeme již cca 2 minuty.
- Nakrájenou zeleninu dáme na rozehřátou pánev s jednou lžíci oleje a restujeme cca 5 minut.
- Zeleninu dáme grilovat po půlce času pečení kapra, aby jsme mohli ihned podávat.
- Na talíři nemusí být jen losos !!! Dobrou chuť.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.