Bramborové gnocchi s houbami a sušenými rajčaty
BrandyskakuchtickaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 3180 KJ
- sacharidy
- 111 g
- vláknina
- 69 g
- bílkovina
- 53 g
- tuky
- 10 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- cukry
- 1 g
- sůl
- 1 g
- draslík
- 262 mg
- fosfor
- 98 mg
- vápník
- 62 mg
- hořčík
- 34 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 500 g bramborových noků
- 500 g hub (čerstvých)
- 100 g sušených rajčat
- 2 stroužky česneku
- 1/2 lžičky tymiánu
- sůl
- pepř
- 2 lžíce olivového oleje
- 3 plátky toustového chleba
- trocha parmazánu
Postup:
- Toustový chléb rozdrobíme a v pánvi na jedné lžíci oleje opečeme, přendáme do misky a dáme stranou.
- Ve vroucí osolené vodě uvaříme gnocchi.
- V rozpálené pánvi opečeme na lžíci oleje nakrájené houby s plátky česneku, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme, přidáme tymián a dusíme do měkka. Přidáme sušená rajčata, která necháme prohřát a nakonec do směsi přidáme uvařené gnocchi a promícháme.
- Gnocchi servírujeme posypané strouhankou a na plátky nakrájeným parmazánem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Bílý (toastový) chléb
Krevety s baby špenátem a česnekovou majonézou
Ovesné svačinové placičky
Gnocchi se sušenými rajčaty
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.