Treska s glazovanou cibulí
marusSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2880 KJ
- tuky
- 38 g
- sacharidy
- 35 g
- cukry
- 31 g
- bílkovina
- 30 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 19 g
- nasycené mastné kyseliny
- 14 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- sůl
- 1 g
- cholesterol
- 180 mg
- vápník
- 130 mg
- draslík
- 120 mg
- fosfor
- 50 mg
- hořčík
- 49 mg
- sodík
- 10 mg
- železo
- 3 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 400 g tresky
- 50 g másla
- 3 lžíce olivového oleje
- 60 g cukru (krystal)
- 200 ml červeného vína
- 2 lžíce octa (balzamikového)
- 10 cibulek
- citron
- sůl
- pepř
Postup:
- Na pánvi na 2 lžících olivového oleje orestujeme oloupané cibulky, přisypeme cukr a mícháme dokud nezačne karamelizovat.
- Podlijeme červeným vínem, promícháme a snížíme teplotu.
- Přidáme balzamiko ocet a za občasného míchání necháme zredukovat na hustotu sirupu.
- Rybu opláchneme, osušíme, osolíme, okořeníme pepřem nebo kořením na ryby a pokapeme citronem.
- Na pánvi zahřejeme olej s máslem a rybu opékáme 3 minuty z každé strany.
- Hotovou podáváme s různě upraveným bramborem obloženou cibulkami.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.