Tvarohová buchta s ovocem
BrandyskakuchtickaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1890 KJ
- sacharidy
- 56 g
- cukry
- 23 g
- tuky
- 22 g
- nasycené mastné kyseliny
- 11 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 7 g
- bílkovina
- 7 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- draslík
- 236 mg
- fosfor
- 108 mg
- cholesterol
- 57 mg
- vápník
- 49 mg
- hořčík
- 45 mg
- sodík
- 15 mg
Ingredience
- 250 g hladké mouky
- 250 g tvarohu (ve vaničce)
- 250 g hery
- 4 vejce
- 180 g cukru
- 1 prášek do pečiva
- 300 g ovoce (těsto by mělo být celé pokryté)
- 70 g másla
- 70 cukru (moučkového)
- 150 g polohrubé mouky
Postup:
- Vejce utřeme s cukrem, přidáme změklou heru, rvaroh a nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva.
- Těsto rozetřeme na plech vyložený večícím papírem, poklademe ovocem a posypeme drobenkou.
- Drobenku připravíme z másla, cukru a polohrubé mouky - pořádně rozemneme v rukách.
- Buchtu pečeme při 180 stupních zhruba 30 - 35 minu
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Voňavý dýňový chlebíček
Čočka beluga s opečenou cibulkou
Köttbullar - švédské masové kuličky
Dort s krémem z ricotty a bílé čokolády
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.