Tvarohová buchta s ovocem

Brandyskakuchticka
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 12
Příprava: 20 minut
Vaření: 35 minut
Výběr ovoce záleží na chuti a sezóně

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1890 KJ
sacharidy
56 g
cukry
23 g
tuky
22 g
nasycené mastné kyseliny
11 g
mononenasycené mastné kyseliny
7 g
bílkovina
7 g
polynenasycené mastné kyseliny
2 g
vláknina
1 g
lepek
1 g
draslík
236 mg
fosfor
108 mg
cholesterol
57 mg
vápník
49 mg
hořčík
45 mg
sodík
15 mg

Ingredience

  • 250 g hladké mouky
  • 250 g tvarohu (ve vaničce)
  • 250 g hery
  • 4 vejce
  • 180 g cukru
  • 1 prášek do pečiva
  • 300 g ovoce (těsto by mělo být celé pokryté)
  • 70 g másla
  • 70 cukru (moučkového)
  • 150 g polohrubé mouky

Postup:

  1. Vejce utřeme s cukrem, přidáme změklou heru, rvaroh a nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva.
  2. Těsto rozetřeme na plech vyložený večícím papírem, poklademe ovocem a posypeme drobenkou.
  3. Drobenku připravíme z másla, cukru a polohrubé mouky - pořádně rozemneme v rukách.
  4. Buchtu pečeme při 180 stupních zhruba 30 - 35 minu

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.