Japonská cibulová polévka
marusSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 563 KJ
- tuky
- 6 g
- sacharidy
- 4 g
- cukry
- 2 g
- sůl
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- bílkovina
- 1 g
- draslík
- 380 mg
- fosfor
- 124 mg
- vápník
- 78 mg
- hořčík
- 43 mg
- sodík
- 15 mg
- železo
- 2 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 2 velké cibule
- 1,5 L zeleninového vývaru
- 2 lžíce oleje
- 2 řapíky celeru
- 2 mrkve
- 2 stroužky česneku
- 6 žampionů
- 1 pórek
- sůl
- pepř
- 3 lžíce sojové omáčky
Postup:
- Cibule nakrájíme na půlkolečka.
- Řapíky, bílou část pórku,česnek a mrkev nakrájíme nadrobno.
- Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.
- Do rozehřáté Wok pánve na olej mírně osmahnout cibuli.
- Přidáme mrkev, celer a česnek a několik minut restujeme.
- Zalijeme zeleninovým vývarem, přidáme sojovou omáčku, pepř a vaříme 15 minut.
- Přidáme pórek, žampiony, dochutíme pepřem a dle potřeby osolíme a povaříme ještě 2 minuty.
- Podáváme spolu s omáčkou sriracha, kterou si každý přidává podle chuti sám.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Tartiflette
Pečená kačena s červeným zelím a bramborovými šiškami
Kmínová polévka
Svíčková na smetaně
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.