Kuře na pivu
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2390 KJ
- sacharidy
- 51 g
- tuky
- 38 g
- nasycené mastné kyseliny
- 18 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 9 g
- bílkovina
- 4 g
- vláknina
- 3 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- draslík
- 1,14 g
- trans mastné kyseliny
- 1 g
- cholesterol
- 90 mg
- fosfor
- 86 mg
- hořčík
- 57 mg
- sodík
- 35 mg
- vápník
- 22 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 1 kuře
- 1 pivo
- Sůl
- 100 g másla
- 1 kg brambor
- Olej
- 50 g másla
Příprava kuřete
Brambory
Příprava kuřete
- Kůře omyjeme a osolíme
- Posadíme na otevřenou plechovku piva
- Postavíme na plech
- Podlijeme trochou vody, přidáme máslo
- Pečeme do zlatova na 180 stupňů 80 minut
- Několikrát polijeme výpekem
Příprava brambor
- Brambory omyjeme, osolíme
- Přidáme trochou oleje a másla
- Pečeme v troubě 20 minut na 200 stupňů
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Kalamáry s rajčatovou omáčkou s kapary
Rizoto s krevetami
Valašská kyselice
Kuřecí medailonky s omáčkou z hořčice a medu
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.