Čočka na kyselo s uzeným masem
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4304 KJ
- tuky
- 93 g
- sacharidy
- 25 g
- bílkovina
- 20 g
- cukry
- 8 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 5 g
- vláknina
- 4 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- sodík
- 825 mg
- draslík
- 431 mg
- fosfor
- 366 mg
- vápník
- 136 mg
- cholesterol
- 129 mg
- hořčík
- 60 mg
- železo
- 5 mg
- mangan
- 1 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 400 g předvařené čočky
- Sůl
- Pepř
- 2 lžíce octa
- 2 lžíce cukru
- 2 cibule
- Olej
- 600 g uzeného masa
- 4 vejce
- Trochu oleje
- 4 okurky
Čočka
Hlavní část
Čočka
- Čočku propláchneme vodou
- Nakrájíme cibuli na jemno
- Po spěnění cibulky přidáme čočku a přilijeme 4 hrnky vroucí vody
- Vaříme 5 minut
- Přidáme sůl, pepř, ocet a cukr a necháme vařit dalších 5 až 7 minut, dokud nezměkne
Podáváme s vařeným uzeným masem,sladkokyselou okurkou a volským okem
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Smažené vepřové krokety
Losos s listovým špenátem a pečenými bramborami
Kuřecí steak s bylinkovým velouté
Holandská omáčka
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.