Husí játra na cibulce
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1414 KJ
- bílkovina
- 24 g
- tuky
- 23 g
- sacharidy
- 7 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- lepek
- 1 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- cholesterol
- 553 mg
- fosfor
- 372 mg
- draslík
- 331 mg
- sodík
- 133 mg
- vápník
- 79 mg
- hořčík
- 46 mg
- železo
- 34 mg
- měď
- 11 mg
- zinek
- 4 mg
Ingredience
- 500 g husích jater
- 1 cibule
- 80 g husího sádla
- 1 lžíce hl.mouky
- sůl
- pepř
- kmín
Postup:
- Játra si odblaníme,omyjeme a nakrájíme na silnější plátky.
- Na drobno si nakrájíme cibulku a do zlatova osmažíme na sádle.
- Plátky jater obalíme v mouce a přidáme na pánev k smažené cibulce.
- Opečeme z obou stran
- Posypeme pepřem a kmínem a vyndáme.
- Štávu zalijeme trochou vody a necháme povařit.
- Vložíme zpět do (omáčky)játka necháme prohřát ,
- osolíme a je hotovo
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Krémová papriková polévka s kukuřicí
Bramborové šišky s mákem
Pečená krkovička
Fazolová polévka s klobáskou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.