Husí játra na cibulce

Mišula
Průměrné hodnocení:
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 15 minut
Vaření: 20 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1414 KJ
bílkovina
24 g
tuky
23 g
sacharidy
7 g
nasycené mastné kyseliny
2 g
lepek
1 g
mononenasycené mastné kyseliny
1 g
cholesterol
553 mg
fosfor
372 mg
draslík
331 mg
sodík
133 mg
vápník
79 mg
hořčík
46 mg
železo
34 mg
měď
11 mg
zinek
4 mg

Ingredience

  • 500 g husích jater
  • 1 cibule
  • 80 g husího sádla
  • 1 lžíce hl.mouky
  • sůl
  • pepř
  • kmín

Postup:

  1. Játra si odblaníme,omyjeme a nakrájíme na silnější plátky.
  2. Na drobno si nakrájíme cibulku a do zlatova osmažíme na sádle.
  3. Plátky jater obalíme v mouce a přidáme na pánev k smažené cibulce.
  4. Opečeme z obou stran
  5. Posypeme pepřem a kmínem a vyndáme.
  6. Štávu zalijeme trochou vody a necháme povařit.
  7. Vložíme zpět do (omáčky)játka necháme prohřát ,
  8. osolíme a je hotovo

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.