Vepřová pečeně se zeleninou
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1990 KJ
- bílkovina
- 35 g
- sacharidy
- 35 g
- tuky
- 18 g
- cukry
- 1 g
- vláknina
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 141 mg
- vápník
- 86 mg
- fosfor
- 40 mg
- hořčík
- 33 mg
- sodík
- 17 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 600 g vepřové pečeně
- 400 g rýže (preferujeme Basmati)
- 50 g kedlubny
- 1 mrkev
- 1 malá cuketa
- 1 červená paprika
- 1 jarní cibulka
- 2 lžíce oleje
- Sůl
- Pepř
- Podravka
- Koření na grilovanou zeleninu
- 2 dcl bílého vína
Postup:
- Maso i zeleninu si omyjeme a nakrájíme na nudličky.
- Na pánev dáme olej a vložíme okořeněné nudličky masa (sůl, pepř, Podravka).
- Osmažíme.
- Cca po 10 minutách zalijeme vínem a necháme vařit, až víno pěkně vyvaří.
- Potom přidáme nakrájenou zeleninu a dokořeníme kořením na grilovanou zeleninu.
- Orestujeme a je hotovo.
- Jako přílohu podáváme ideálně rýži. Dobrou chuť.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Kuřecí paličky barbecue
Špaldové rybízové muffiny (vegan)
Pečená kačena s červeným zelím a bramborovými šiškami
Tataki z tuňáka
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.