Zelný salát s hrozny
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1540 KJ
- sacharidy
- 59 g
- cukry
- 33 g
- tuky
- 12 g
- vláknina
- 8 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 3 g
- bílkovina
- 3 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 307 mg
- vápník
- 54 mg
- fosfor
- 36 mg
- hořčík
- 17 mg
- sodík
- 7 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 500 g červeného zelí
- 4 lžíce oleje
- 4 lžíce octa
- 4 jablka
- Kmín
- 300 g hroznového vína
- 1 citron
- Sůl
- 2 lžíce cukru
Postup:
- Červené zelí na jemno nakrájíme
- Dusíme s octem,kmínem,2 lžícemi oleje a trochou vody do měka
- Necháme prochladnout,dáme do mísy
- Přidáme oloupané na tenké nudle nakrájená jabka
- Hrozny rozřízneme na půl a přidámme
- Do misky si dáme 2 lžíce oleje,špetku soli,1 lžičku cukru,štávu z půlky citronu a promícháme až se cukr rozpustí
- Zálivku nalijeme do salátu a ten promícháme
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Kalamáry s rajčatovou omáčkou s kapary
Losos nakládaný v červené řepě
Vepřová panenka se švestkovou omáčkou
Tvarohové knedlíky s jahodami
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.