Vepřové koleno
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 7901 KJ
- tuky
- 155 g
- bílkovina
- 107 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 77 g
- nasycené mastné kyseliny
- 41 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 20 g
- sacharidy
- 14 g
- draslík
- 3,757 g
- fosfor
- 1,593 g
- sůl
- 1 g
- cukry
- 1 g
- vápník
- 749 mg
- sodík
- 486 mg
- hořčík
- 423 mg
- železo
- 31 mg
- zinek
- 28 mg
- mangan
- 8 mg
- měď
- 6 mg
Ingredience
- 1200 g vepřového kolena
- 10 stroužků česneku
- 1,5 lžíce octa
- Sůl
- 5 kuliček nového koření
- 5 kuliček pepře
- 3 bobkové listy
- 1 litr vody
Postup:
- Do většího hrnce dáme vodu,ocet,1 lžíci soli,přidáme koření,česnek a zamícháme
- Přidáme koleno,které musí být zcela potopené
- Marinujeme v lednici nejlépe 24 hodin
- Potom koleno vaříme asi 90 minut
- Maso vyjmeme,dáme do pekáče a podlejeme vývarem
- Pečeme v troubě do zlatova na 250 stupnu 30 minut
- Podáváme s chlebem ,křenem a hořčicí
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Telecí dušené na hrubozrné hořčici
Marinovaná žebírka s bylinkovými šťouchanými bramborami
Fazolová polévka s klobáskou
Halušky s brynzou a opečeným špekem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.