Mexická krkovice
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2228 KJ
- sacharidy
- 38 g
- bílkovina
- 36 g
- tuky
- 23 g
- cukry
- 8 g
- vláknina
- 5 g
- nasycené mastné kyseliny
- 4 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- sůl
- 1 g
- cholesterol
- 72 mg
- vápník
- 60 mg
- draslík
- 53 mg
- fosfor
- 29 mg
- hořčík
- 22 mg
- sodík
- 3 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 600 g krkovice
- 200 g cherry rajčátek
- 3 cibule
- trocha Chilli pasty
- Olej
- Sůl
- Pepř
- 400 g konzervovaných bílých fazolí v rajčatové omáčce
- trocha Sojové omáčky
- 280 g rýže
Postup:
- Maso naporcujeme na plátky
- Osolíme, opepříme, potřeme chili pastou a zprudka opečeme
- Do pekáčku na dno nakrájíme na kolečka cibuli
- Na ni poklademe maso
- Zalijeme výpekem z masa
- Pokapeme 2 lžičkami sojové omáčky
- Nahoru poházíme celá rajčátka a pečeme v troubě na 190 stupnů 30 minut (maso do měkka)
- Po 20 minutách přidáme fazolky na maso a pečeme ještě 10 minut
- Jako přílohu podáváme vařenou rýži
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Hrachová polévka s uzeným masem
Omáčka Alfredo
Gnocchi se sušenými rajčaty
Treska s květákovým pyré a hráškem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.