Celerové omeletky
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1478 KJ
- sacharidy
- 35 g
- tuky
- 19 g
- bílkovina
- 9 g
- vláknina
- 8 g
- cukry
- 8 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 5 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- lepek
- 1 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 947 mg
- fosfor
- 343 mg
- vápník
- 337 mg
- sodík
- 298 mg
- cholesterol
- 99 mg
- hořčík
- 95 mg
- železo
- 5 mg
- zinek
- 2 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 3 celery
- 3 vejce
- 200 ml mléka
- sůl
- pepř
- 6 lžic polohrubé mouky
- 5 lžic oleje
- prášek do pečiva ( čtvrtku)
- špetka kmínu
- špetka pepře
- 1 lžíce strouhanky
- 1 lžička celerové nati ( nasekaná)
Postup:
- Nejprve si očistíme celer a celí dáme do vroucí vody na pár minut cca 10.
- Potom ho vyndáme a necháme vychladnout,aby jsme ho mohli nastrouhat do misky.
- všechny suroviny přidáme do misky k nastrouhanému celeru
- a na konec prášek do pečiva.
- Připravíme si pánev a rozehřejeme olej.
- Z těsta pak tvoříme placičky a dáváme je smažit z obou stran dozlatova.
- Jsou vynikající samotný,ale nám moc chutnají jako příloha k jakékoliv upravené rybě.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.