Celerové omeletky

Mišula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Vaření: 10 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1478 KJ
sacharidy
35 g
tuky
19 g
bílkovina
9 g
vláknina
8 g
cukry
8 g
polynenasycené mastné kyseliny
5 g
nasycené mastné kyseliny
2 g
lepek
1 g
mononenasycené mastné kyseliny
1 g
draslík
947 mg
fosfor
343 mg
vápník
337 mg
sodík
298 mg
cholesterol
99 mg
hořčík
95 mg
železo
5 mg
zinek
2 mg
mangan
1 mg

Ingredience

  • 3 celery
  • 3 vejce
  • 200 ml mléka
  • sůl
  • pepř
  • 6 lžic polohrubé mouky
  • 5 lžic oleje
  • prášek do pečiva ( čtvrtku)
  • špetka kmínu
  • špetka pepře
  • 1 lžíce strouhanky
  • 1 lžička celerové nati ( nasekaná)

Postup:

  1. Nejprve si očistíme celer a celí dáme do vroucí vody na pár minut cca 10.
  2. Potom ho vyndáme a necháme vychladnout,aby jsme ho mohli nastrouhat do misky.
  3. všechny suroviny přidáme do misky k nastrouhanému celeru
  4. a na konec prášek do pečiva.
  5. Připravíme si pánev a rozehřejeme olej.
  6. Z těsta pak tvoříme placičky a dáváme je smažit z obou stran dozlatova.
  7. Jsou vynikající samotný,ale nám moc chutnají jako příloha k jakékoliv upravené rybě.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.