Podzimní salát se sýrem feta a dýní
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1689 KJ
- tuky
- 37 g
- nasycené mastné kyseliny
- 9 g
- bílkovina
- 9 g
- sacharidy
- 7 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 6 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 6 g
- vláknina
- 2 g
- cukry
- 2 g
- vápník
- 338 mg
- fosfor
- 223 mg
- draslík
- 177 mg
- hořčík
- 50 mg
- cholesterol
- 44 mg
- železo
- 3 mg
- zinek
- 2 mg
- sodík
- 2 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 100 g dýně
- 100 g sýru feta
- 100 g rukoly
- 10 g dýňových semínek
- pepř
- 1 lžíce olivového oleje
- 3 lžíce vody
- 3 lžíce oleje
- trocha bylinkového dresingu
Na salát:
Zálivka:
Postup:
- Všechny ingredience očistíme a připravíme si mísu, kam dáváme všechny ingredience.
- Na pánvi si ozmažíme jen tak 3 minutky nakrájenou dýni a přihodíme do mísy.
- Přidáme dresink, sýr feta rozdrobíme, přidáme dýňová semínka.
- Okořeníme a jemně zamícháme. Je hotovo.
- Pro zvýraznění chuti pokapeme štávou z půlky citronu.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.