Kančí žebírka
JiřuleSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1767 KJ
- bílkovina
- 56 g
- sacharidy
- 14 g
- tuky
- 8 g
- vláknina
- 3 g
- cukry
- 3 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- draslík
- 287 mg
- vápník
- 126 mg
- sodík
- 79 mg
- fosfor
- 70 mg
- hořčík
- 43 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 1 kg kančích žeber(4kusy)
- 1 cibule
- 3 mrkve
- 1/2 celeru
- 1 petržel
- 750 ml vývaru
- 200 ml bílého vína
- 5 kuliček jalovce
- špetku koření na divočinu
- špetku koření na žebírka
- sůl
- pepř
- 75 g rajčatovýho protlaku
Postup:
- Omyjeme si žebírka a osolíme, opepříme, okořeníme.
- Nakrájíme si zeleninu na větší kousky.
- Na pánvi si orestujeme na másle zeleninu a přidáme protlak.
- Do velkého pekáče dáme zeleninu, vývar, víno, jalovec.
- Na zeleninu položíme žebírka.
- Přiklopíme a dáme do trouby na 150°C na 90 minut.
- Poté odklopíme a pečeme ještě 60 minut.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Tagliatelle s kuřecím masem a hráškem
Krevety s baby špenátem a česnekovou majonézou
Mac and cheese
Rizoto s liškami a hráškem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.