Rybí prsty s hranolkama
JiřuleSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 4551 KJ
- sacharidy
- 96 g
- tuky
- 66 g
- bílkovina
- 25 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 11 g
- nasycené mastné kyseliny
- 6 g
- vláknina
- 4 g
- sůl
- 1 g
- cholesterol
- 314 mg
- fosfor
- 87 mg
- vápník
- 77 mg
- draslík
- 58 mg
- hořčík
- 27 mg
- sodík
- 21 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 600 g Rybích prstů
- 500 g Hranolek
- 2 vejce
- 2 kyselé okurky
- 1 lžíce hořčice
- 1 menší cibule
- 150ml oleje
- sůl
- pepř
Hlavní jídlo
Rybí prsty a hranolky dáme na plech a vložíme do trouby.
Nedávejte vůbec olej pečeme na sucho.
Příprava tatarky
Do mísy si dáme žloutky a začneme šlehat.
Pomalu přilíváme olej.
Když je to husté přidáme hořčici a dvě lžíce láku z okurek.
Cibuli a okurky si nasekáme na drobno.
Jen vmícháme.
Osolíme opepříme.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.