Zelnačka na rychlo s fazolemi
MišulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 2652 KJ
- sacharidy
- 40 g
- tuky
- 38 g
- bílkovina
- 25 g
- cukry
- 12 g
- vláknina
- 11 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- sůl
- 2 g
- lepek
- 1 g
- sodík
- 397 mg
- draslík
- 205 mg
- vápník
- 98 mg
- fosfor
- 55 mg
- hořčík
- 41 mg
- železo
- 2 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- olej
- cibule
- 300 g salámu (vysočina)
- 2 konzervované červené fazole
- 2 konzervované bílé fazole
- 400 g kysaného zelí
- sůl
- pepř
- podravka
- mletá červená paprika
- 2 lžíce hladké mouky (na zahuštění)
Postup:
- Nejprv si nakrájíme cibuli, vysočinu a připravíme fazole.
- Do hrnce dáme olej a dáme smažit cibulku, poté vložíme na kostičky nakrájenou vysočinu a fazole, nakonec zelí.
- Vše okořeníme, cca 4 minutky smažíme.
- Poté zalijeme vroucí vodou nebo vývarem.
- Vaříme 30 minut.
- Poté trošku zahusíme, ještě 5 minut vaříme a je hotovo.
- Podáváme s pečivem nebo samostatně.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.