Penne Rigate s pečeným masem
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 5948 KJ
- sacharidy
- 187 g
- bílkovina
- 60 g
- tuky
- 44 g
- vláknina
- 9 g
- cukry
- 8 g
- lepek
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- sůl
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- vápník
- 137 mg
- cholesterol
- 96 mg
- draslík
- 76 mg
- fosfor
- 47 mg
- hořčík
- 43 mg
- sodík
- 15 mg
- železo
- 3 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 300 g vepřového masa
- penne rigate
- 1 cibule
- Řapíkatý celer
- 1 Paprika
- 1 Mrkev
- 5 cherry rajčát
- 50 g Kaki
- sůl
- pepř
- 1 lžíce oleje
Postup:
- Na rozehřátou pánvičku s olejem dáme nakrájenou cibulku a restujem do sklovata.Přidáme nakrájené pečené nebo vařené maso a prohřejeme.
- Řapíkatý celer oloupeme (oloupat tvrdá vrchní vlákna) a nakrájíme i ostatní zelenimu a Kaki na kostičky. Mrkev můžem na proužky. Cheri rajčátka jen přepůlíme.
- Vše přidáme k cibulce (rajčátka až nakonec), osolíme,opepříme.
- Po cca dvou minutách přihodíme nakrájené (opečené) maso a prohřejeme.
- Podáváme s těstovinami (PENNE RIGATE), které uvaříme v solené vodě 20 minut, zcedíme a propláchneme.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Špaldové rybízové muffiny (vegan)
Špagety all Arrabiatta
Kuřecí prso pečené ve slanině se zeleninovou rýží
Bůček na asijský způsob
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.